Det går tungt nu!

Hej alla stackare som hittat hit....
Är så trött på allting nu. Inget vettigt jobb å absolut inga pengar! enormt mycke räkningar på stämplingspengar... tjoho??
fick räkningen på molly avlivning idag.... 1900:- !!!!! dom va här i 10 min, inden undersökning, ingen kremering osv. dom tog ju inte ens hand om hennes kropp!! Sjukt!! Den + 2 bilskatteräkningar å en elräkning på 3600 har totalt förstört min dag!!  Måste hitta ett sätt att tjäna pengar!! Nu!!!
Sambo har varit lite skum idag, gnällt till lite då och då. Hittar inge fel på han, måste vara typ träningsverk eller växtverk hoppas jag.
Ja ja, nu är det färdiggnällt för den här gången!
ha de!  // Maria

Sambo har förresten fått ett gäng småsyskon!! Gratttis tjugan!

Åh så kallt!!!!

Är det bara min vovve som inte gillar det här med kyla? ut å pinka lite snabbt, helst stående på 2 ben för att slippa förfrysa tassarna.... stackarn!
Själv uppskattar jag vädret såååå mycke!  Sitter å drömmer om fjällen dagarna i ända. Ska ta å vinna mig lite pengar å köpa en stuga eller 2..




spänstiga hopp av min huvudlösa jycke..







ha det bra i kylan!   //  Oss

Härliga härliga vinter!!!

Hallå hallå!

Här har det inte hänt nåt särskilt sen sist...
Eller ja... vi hade en barnfri kväll i lördags..... oj va mognaden å inteligensen sjunker radikalt då...
En blöt kväll i hassela blev det iaf..
Va i skogen med sambo idag, härligt!!! vi va som 2 snömonster båda 2. plumsade omkring i djupsnö tills vi båda va helt slut!  krävs inte så mycket för min del nu för tiden... absolut noll kondis!!
det va allt för idag! 

tjing tjing!  Maria





Mentalt förändrad??!

hej hej!
Sitter här och funderar om motgångar tillslut kan ändra nåns personlighet..? Allt går mot just nu, inge jobb, ingen köpare av huset, mollys bortgång, inga pengar dessutom är man både småfet å finnig!
Jag som förut väldigt sällan var särskilt avundsjuk på folk med pengar å fina bilar å nya kläder, kände att dom har det ändå inte lika bra som jag. För hur det än är, så har jag en underbar kille å underbara barn, vi är friska å lyckliga samt även mat på bordet..
Allt detta är jag fortfarande oerhört tacksam för, men det har krypit in ett bittert, avundsjukt irriterat spöke i mig som inte vill flytta ut... JOBBIGT!!!
Kan man ändras så radikalt eller är det bara tillfälligt??? Jag vill inte vara en sån!!!
Ghost busters nästa!

Ja ja, nog om elaka spöken.
Den värsta smärtan efter molly har minskat iaf. Går såklart upp å ner, i förrgår ropade jag in henne 3 gånger...
Jag har ju Sambo! Ett riktigt litet pucko... Ni skulle sett honom igår. han hede cirkus i köket, idas tydligen jättefarliga rosa sandal låg på golvet och gjorde min stora tuffa mördarhund minst sagt upprörd!  Har det hela på film på mobilen, ska försöka dela med mig av den på nåt vis!
Vi har tagit oss i kragen och varit i skogen hela veckan, härligt att plömsa i snö!!  Han spårade faktiskt efter rådjur ena dan.  Matlusten börjar ta sig igen oxå, han har väl sörjt molly han oxå..

det var allt för idag, ikväll väntar jul disco på skolan.. hurra för att vara klassförälder......?

Tjing tjing.  //  Bittra Maria


Önskar förresten alla en riktigt god stressfri jul & gott nytt år!! 



RSS 2.0