Kompisjakt..

hej hej.
Sitter här i soffan och äter å äter... Fan, varför gör man inget vettigt iställe??? 
Har iaf hittat en bra tjej att gå på promenad med. Sambo är ju som ni vet tonåring, och en rätt kaxig sån oxå. Har tänkt att han ska få umgås med mycke hanhundar i sin uppväxt, men alla tycks ju ha tikar! 
Men en dag när jag var på prommis mötte jag en tjej med en annan rottis hane. (glömmer hela tiden vad han heter... aslan kanske..?) ja ja. har gått kanon bra att gå på promenad med dom, några försök till leka såklart, men klart godkänd! Släppte även ihop dom ena dan och det gick bra det oxå. (han är 3)
Vi har även varit å träffat carinas tyson  (oxå rottis)  även det gick bra. skäönt att det funkar med han hundar oxå!!
För några veckor sedan var vi hos Lena i Myre. ida, tova å julia red på nordisarna och Sambo lekte med hennes hund.... en grandis tik. Dom lekte helt underbart bra!  Tror han blev lite kär. Brukar vanligtvis låta som rottisar ska döda varann när dom leker, men nu bara "grinade" han hela leken igenom.. Gullplutt!


inte van att vara minst!!!





Mina älsklingstjejer!!!






tack för mig!!

Ståtlig vovve söta barn å stolt matte/ mamma





ouppfostrad men fin iallafall...

Har precis kommit hem från en promenad... gud så irriterande!!! Han lyssnade inte på mig överhuvudtaget!! Jag måste verkligen skärpa mig nu! Aktivering på hög nivå väntar!  Smådrar i kopplet, studsar å fånar sig och går han fot så är det på hans vilkor. Vänder jag å går åt andra hållet så vänder han oxå... sfast hela varvet så han hamnar på fel sida åt fel håll!! SUCK!!!  I morron är det dags för minst en veckas intensivkurs...
Men men, han är som sagt fin iaf.. ställde upp sig sååå himla fint, men när jag hämtat kameran å skulle knäppa fick jag såklart inte till samma pose..



sötingen min..

tänkte bara stoppa in en bild..... har inge vettigt å skriva ändå.... tjing!


Bäst å skriva nåt...

jahaja.... va sjutton skriver man då...?
Jul å nyår är över, SKÖNT!  trött på alla måsten mm, gillar den vanliga vardagen.
Liten vovve mår bra, har varit aningen snuvig, men väldigt pigg å glad. Har skämt bort han med massor av rester, är lite brydd att han inte rullar fram!!
Planen är att så fort min förskylning är bättre å energin tillbaka ska jag tok träna lydnad. Har även tänkt att göra en annan aktivitet oxå, men eftersom jag vet att jag förmodligen kanske inte kommer göra det är det bättre att lämna det osagt..
Vi va ute å åkte spark ena dagen.. sambo fick ta på sig selen å prova att dra lite grann. Gick ju bra..... eller..?  för det första så gick ju sparken så lätt så han fick ju knappt känna på vad han gjorde. Sen  fick   hanför sig att jaga själva fotpinnen på sparken...... OJ OJ OJ va fort och ostabilt det gick! Sprang fortare å fortare å lilla julia som satt på sparken halkade nästan av... panik! Kunde ju inte släppa kopplet heller, då hade jag ju kört över honom med sparken.. Fick iaf stopp på lillpuckot mitt tillslut..  slutet gott alltin gott.. =)
Nu har jag slut på skrivmaterial.... sorry camilla... =)
ha det gott!!
(visade inte just nån rädsla över nå smällare iaf.. såg lite brydd ut när det smattrade bara)


RSS 2.0